Itt otthon vagy!

Gyulakeszi

Hírek, információk...

Lakossági barnakőszén igényfelmérés

Lakossági barnakőszén igényfelmérés
Határidő 2022. szeptember 29.

Azokhoz a háztartásokhoz intéz felhívást Gyulakeszi Község Önkormányzata, amelyek széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel ellátottak. Egy országos lakossági igényfelmérés keretében kérik most a közreműködésüket: arról kell nyilatkozniuk, hogy várhatóan mennyi barnakőszenet használnának fel a 2022/2023. évi fűtési szezonban.

Bővebben: Lakossági barnakőszén igényfelmérés

FELHÍVÁS

 

  1. ÉVI EBÖSSZEÍRÁSRA

 

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény a 42/B. § (1) bekezdésében előírja, hogy a tartás helye szerint illetékes települési önkormányzat, ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel három évente legalább egy alkalommal ebösszeírást végezzen.

A fenti előírás végrehajtása érdekében Gyulakeszi Község Önkormányzata az ebösszeírást 2022. év őszén kívánja elvégezni. 

Felhívjuk mindazon magánszemélyeket, jogi személyeket és más gazdálkodó szervezeteket, és mindazokat, akik Gyulakeszi község közigazgatási területén ebet tartanak, hogy bejelentési kötelezettségüknek

  1. december 15. napjáig

írásban tegyenek eleget.

Bővebben: FELHÍVÁS

Ajánlattételi felhívás 24/85-11/2022.

Gyulakeszi Község Önkormányzata 1/1 tulajdoni hányadában levő ingatlan tulajdonjogának megszerzésére.

 

Pályázati felhívás: pdf

Átláthatósági nyilatkozatpdf

Átláthatósági nyilatkozat kitöltési útmutatópdf

feher vertikalis gyulakeszi