Itt otthon vagy!

Gyulakeszi

Tájékoztatás

Tájékoztatom a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében a Kormány 41/2020. (III.11.) Korm. rendeletében foglaltak alapul vételével a Tapolcai Közös Önkormányzati Hivatalban a

polgármesteri, jegyzői és hivatali ügyfélfogadás

 

határozatlan időre elmarad.

 

 

Az ügyfelek megkeresésüket elektronikusan (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), postai úton (8300 Tapolca, Hősök tere 15.) továbbíthatják a hivatal felé, valamint levelük hivatal bejáratánál lévő postaládába helyezéssel.

Sürgős és halaszthatatlan ügyek esetében telefonon (87/511-150) vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) kell időpontot kérni az ügyintézőtől az ügy pontos megjelölésével. Az ügy sürgősségét és halaszthatatlanságát az ügyintéző dönti el, hogy szükséges-e a személyes megjelenés.

Megértésüket köszönjük.

Tapolca, 2020. március 16.

                                                                                          

Orbán József sk.

polgármester

dr. Iker Viktória sk.

jegyző

                                                                                                                                                                   

feher vertikalis gyulakeszi